e+



Bugün ne öğrendin?

Böyle bir soru yöneltildi bana. Cevaplamak istiyorum izninizle:

  • Orlando Bloom'a benzediğimi öğrendim. Ama bu asılsız iddialara karşı hiç vakit kaybetmeden "Yok artık!" diyerek kendimi savundum. Kendi çapımda bir elf zerafeti taşıyor olsam da demircilik ile uzaktan yakından alakam olmamıştır. Göz var nizam var yahu! Hem Orlando bana benzese daha ne ister ki?
  • Fal baktırmanın astrolojik karizmamı (?!) zedelemeyeceğini öğrendim. İnsana duymak istedikleri söylenince eğlenceli oluyormuş.
  • Yıllar boyunca içmediği takdirde Cappuccino'nun tadını unutabiliyormuş insan. Hakikaten kaç yıl olmuştu ki? Dört, beş? Daha bile fazladır belki.
  • Ne kadar sıkıcı bir insan olduğumu öğrendim. Bilmediğim bir şey değildi gerçi; ben bile kendimden sıkılıyorum zaman zaman.
  • İnsanlara, dünyaya ve evrene ne kadar iyimser bakıyorsam, kendim ile ilgili konularda da bir o kadar kötümser olduğumu farkettim. Ben istemeden değişmeyecek hiç bir şey, biliyorum. Ama bir gün benden de adam olacak mı acaba?

Ve bir not: Çok istiyorsanız üniversitede beni yakalayıp yoklama kağıdının altına karbon kağıdı koymak suretiyle çaktırmadan bir kopyasını alın; ama lütfen, imza istemeyin benden. Yapma etme demeyin hiç, çünkü böyle bir şeyi haketmiyorum henüz.



Comments

There are 7 comment(s) for this entry.

  1. Ayna-i Marzî
    January 06, 2008 10:23

    http://tugbek.com/wp-content/uploads/2007/09/merdi.jpg
    http://www.xtraordinarypeople.com/media/images/celebrity/full/Orlando-Bloom.jpg

    Bu iki fotoğrafta benziyorsunuz birbirinize bence, gerçek hayatta bilemem de, ben benzettim. Ama herkesin bakışı farklıdır tabi :)

    Hiç fal baktırmadım; ama mesela rüyamda hayalini kurduğum şeyleri başardığımı görünce gün boyu eğlendiriyor o beni. Acaba ikisi de benzer his olabilir mi? Gelecekte olmasını istediğimiz şeyleri görmek/duymak, her ne kadar emin olamasak da umut aşılıyor sanırım bize.

    Ben de kendimi hep sıkıcı olarak görürüm, gerçi kimsenin hakkımda sıkıcı dediğini duymadım; ama kim gelip bunu yüzüme söyler ki zaten :)

    Adam olmak, tdk:
    1 . gelişmek, büyümek.
    2 . iyi yetişmek, iyi bir duruma gelmek.

    son derece nesnel ve kısıtlı bir tanım gibi geldi bana. Bana göre adam olmak ne büyümek ne de iyi bir duruma gelmek.

    Şöyle baktığımda adam gibi adam dediğim kişiler genelde dürüst ve doğru bildiğinin peşinde giden kişilerdir, kaypak olmayan, duruma göre değişmeyen. Bir çok insan kendisini adam gibi gösterir; ama içi değildir öyle. Bir gün adam olabilecek miyimin cevabı, adamla neyi kastettiğine göre de değişebilir sanırım.

    Peki bugün ben ne öğrendim? Daha geceye çok var; bu yüzden öğreneceğim şeyler bitmedi daha; ama:

    Uzun bir müddet hasta olmadığıma güvenip "Nasıl olsa sağlam bir bünyem var" diyerek soğuk şeyler içip, dışarı sıkı sıkı giyinmeden çıkmamam gerektiğini, her bünye gibi benim de hasta olmamam için hiç bir neden olmadığını, ama hala inadımdan vazgeçmeyip soğuk şeyleri tüketmeye ve boğaz ağrısını çekmeye devam etmeyi sanırım çok sevdiğimi öğrendim diyebilirim bugün için :)

  2. Dementian
    January 06, 2008 15:13

    Aşk olsun Erengy, kendine haksızlık etme lütfen. Şahsen ben orada "Onur, pozisyon al; tapınıyoruz!" dememek için kendimi zor tuttum :D
    Rica ederim kendine haksızlık etme. Müthiş bir muhabbetin var. Zira Onur da ben de eve girerken otuz iki diş gülüyormuşuz :D

    Faldan da memnun kaldıysan ne mutlu bize :)

  3. Laçin
    January 11, 2008 20:09

    Pıfff, hocam emin ol orlando'dan daha iyisin. Onda bir sürü makyaj mucizesi var, sen doğal güzelsin ^^

    Eheh, kızların canını fazla yakmıyorsundur umarım, kaç kalp kırdın Allah bilir :P

  4. RuBi
    January 13, 2008 18:17

    erengy, ben oyungezer.com.tr alanindan RuBi , ayni zamanda SimsTR yoneticilerinden.. :D

    Kimler Cevrimici ? kosesinde seni farkedince [ az once ], profilini gormek eyleminde bulundum ve bu konuyu okudum. Gerci her ne kadar ustunden cok "gun"ler gecmis ve ogrendigin yeni bircok sey olmussa da affola.. Okuyunca yazmadan edemedim... Tum gun tek bir kelime konusmayan beni, siddetli bir sekilde guldurmeyi basarmis birisin.. AHAHAHAHHH.. ALLAH IYILIGINI VERSIN ABICIM YAA!

  5. erengy
    January 13, 2008 20:00
    Ayna-i Marzî ve Dementian:
    Cevaplarınız zaman aşımına uğradışı için yazamıyorum, kusura bakmayın. Böyle de lanet bir şey işte blog, veya böyle de üşengeç bir insanım ben işte.

    Laçin:
    Aynı Eren'den mi bahsediyoruz biz burada? Yanlış blog'a mı geldim ben acaba? (:

    RuBi:
    Hoşgeldin, her iki siteden de hatırlıyorum zaten seni. Gerçekten güldürebildiysem ne mutlu bana.
    Aradan geçen bir hafta içerisinde yeni bir çok şey öğrendim tabii ki, ancak öğrendiklerimin hiç biri Orlando Bloom'a benzemediğim gerçeğini değiştiremedi çok şükür. :P
  6. Laçin
    January 16, 2008 15:46

    Yok, Aynı erenden bahsediyoruz da o kendini bilmiyor daha. Sen de ünlü olsan sana da kızlar atlar :)

    Sen bloom'u bir makyajsız gör, haa sen makyaj yapıyorsan bilmem :D

  7. erengy
    January 16, 2008 21:23

    Öyle atlayan zıplayan kızlarla işim olmaz benim. (:

(Posting new comments is currently disabled.)