e+



Dört Kitap

-Katılsam mı?
-Katılmayayım yahu.
-Katılacağımı söylemiştim ama...
-İyi de üç günde ne yapabilirim ki?

Bu şekilde devam eden monologların ve yaklaşık sekiz saat süren bir çalışmanın sonucunda ortaya Dört Kitap çıktı. Açıkçası ben oyundan pek memnun değildim, hâlâ da değilim. Hatta sırf katılım artsın, belki mansiyon ödülü alırım diye düşünüyordum. Ama sonuç işte bu oldu: http://kafein-od.blogspot.com/2006/11/sonular.html

Oyun hakkında çok hoş yorumlar yapılmış, teşekkür ediyorum. Haberi ilettiğim herkesin bana "Ne kazandın?" diye sorması da ilginç bir noktaydı, ama yaşanan en güzel diyalog tartışmasız buydu:

Cihan says:
ne kazandın ?
Cihan says:
odul neydi yani
erengy says:
genç kızların sevgisini kazandım.

Unutmadan, Dört Kitap'ı ve diğer bir takım ıvır zıvır programı bu adresten indirebilirsiniz: http://erenokka.googlepages.com/%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1m


  • Date published: November 20, 2006
  • Permalink: Dört Kitap

Comments

There are 1 comment(s) for this entry.

  1. Ozan Emirhan Bayyurt
    November 21, 2006 14:59

    Katılımınız için tekrar teşekkür ederim. Ve düşük katılımdan dolayı özür dilerim. Böyle bir yarışmanın oyun yapımıyla uğraşan insanlar için faydalı olacağını düşündüğüm için düşük katılıma rağmen devam ediyorum. Siz ve sizin gibi geliştiricilerin desteği ile kafein overdose yarışması daha iyiye doğru gidecektir diye umuyorum.

    Ödül konusuna gelince bugüne kadar ödüllü bir yarışma yapmayı düşünmemiştim ama artık uygun bir ödül üzerine kafa yormaya başladım. 3. yarışmayı kaçırmayın derim :).

(Posting new comments is currently disabled.)