e+



Hay.

Bugün itibarıyla otobüslerdeki ısıtma sistemlerinin de tamamen aleyhime çalıştıklarını farketmiş bulunmaktayım. Sabahın köründe ben tir tir titrerken çalışmayan kaloriferler, her nasılsa öğlen güneşinde cayır cayır yanmaktalar. Bu konu hakkında tam üç kez uyarılan sayın otobüs şöförü bey amcamızın kaloriferi anca son durağa 200m kala kapatması da ayrı bir olay tabi.

Yine bu sabah yaşlıca bir kadın oturdu yanıma, yani oturmuş, o sırada ben uyukluyordum. Uyandığımda kadın başını omzuma dayamış horluyordu. Rahatsız olmasın diye elimden geldiği kadar kıpırdamadım, bir süre sonra da tekrar uyudum. Ama o da ne? Kadının cep telefonu çaldı (Hayır, melodisi çakkıdı değildi ^^. Gerçi telefonu polifonik değildi; belki de öyle olsaydı o da çakkıdı yükleyecekti telefonuna, kim bilir.) ve bağıra çağıra konuşmaya başladı. "Hay." dedim o anda. Öyle işte. Zaten sis yüzünden derse de yetişemedim; toplamda beş saatimi boşa harcamış oldum, ona da bir "Hay." dedim bugün. Etti mi iki. Meteorolojistik bir adama da bu yapılmaz ki ama, yazıktır günahtır. Hay.

Postmaster'dan not: "Çakkıdı!" konusuna yorum olarak gönderilen bu yazının yorum standartlarına göre fazla uzun olduğu tespit edilmiş ve "Hay." başlığı altında otomatik olarak (Hadi ordan.) yeni bir yazı haline dönüştürülmüştür. Blogger'ı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.


  • Date published: December 08, 2006
  • Permalink: Hay.

Comments

There are 0 comment(s) for this entry.

(Posting new comments is currently disabled.)