e+



Yeni yazı

Yepyeni.


  • Date published: October 29, 2007
  • Permalink: Yeni yazı

Comments

There are 6 comment(s) for this entry.

  1. Anonymous
    October 29, 2007 22:53

    Bir

  2. Anonymous
    October 29, 2007 22:54

    yukarıdaki isimsizler benim
    Zımbılik

  3. erengy
    October 29, 2007 22:57

    Hayır, İsimsiz benim!

  4. Ayna-i Marzî
    October 30, 2007 16:35

    Hımmm, bence isimsizlerden birisi Zımbılik, diğeri de Erendir. Asıl sorun hangisinin Zımbılik, hangisinin Eren olduğunda. Varsayımlarım:

    Yazıyı yazan Eren olduğuna göre dilediğini yazıda belirtebilir. İlk yorumu yapmasına gerek yoktur; ama ilk yorumu başkası yapınca devamını getirerek, yorumu devam ettirmiş olabilir. Buna göre ilk isimsiz Zımbılik, ikincisi ise Erendir.

    Başka bir açıdan bakarsak, Eren yazıyı yazıp üstüne "Bir" diyerek farklı bir şey anlatmak istemiş olabilir. Mesela okurun yazı ile birlikte bu "Bir" yorumunu nasıl yorumlayacağını ve nasıl devam ettireceğini merak etmiş olabilir.
    Zımbılik da yazı ve "Bir" i görüp aklına dergi geldiği için "Dergi" demiş olabilir. Buna göre ilk isimsiz Eren, ikincisi ise Zımbıliktir.

    Peki hangi varsayım doğru? Ve bunun önüne geçmek için ne yapılmalı? Mesela Zımbılik Uğur, İsimsiz'i seçmektense Diğer'i seçerek kullanıcı adını Zımbılik yapsa tüm bu sorunlar devam eder mi? Peki bu şekilde yaparsa onun Zımbılik olduğuna inanır mıyız? Yoksa mesajlarının sonuna imza eklemesine alışık olduğumuz için "Bu Zımbılik değildir kesinlikle" mi deriz?

    Gönderiye gelirsek... Yazar, yepyeni derken neyi kastetmiştir acaba? Bir önceki gönderiye yorumda bulunan Serpil ablanın, yeni yazı isteriz ricasına atfen yazdığı kuvvetle muhtemel. Yoksa yine yanlış mı anladım :P

  5. Kadirlac
    October 31, 2007 13:44

    hayır karamurat benim gibi bayat bi espri mi yapsam ne ?

  6. MrClown
    November 14, 2007 22:45

    intihara teşebbüs olur..

(Posting new comments is currently disabled.)